روش تولید پیاز خشک شده سفید صادراتی

آیا می دانید کشورهای اطراف ما پیاز خشک شده را مصرف می کنند؟ جه عواملی در روش تولید پیاز خشک شده سفید صادراتی موثر و مفید می باشد؟بازارهای مختلف دنیا باید هنگام تولید یک محصول بازار آن را به درستی شناخت تا از همان ابتدا محصول تولیدی با خیال آسوده تری وارد بازار شود و فروش خودش را تضمین نماید.

کیفیت هر محصول بهترین تبلیغ است. کشورهای با قدرت خرید بالا محصولات کیفیت بالا را می پسندند و کشورهای ضعیف تر جنس ارزان و تاجران باید از بازار هدف اطلاع کافی داشته باشند. برای فروش بهتر بهتر است از تاجران مشورت نمایید.
روش تولید پیاز خشک برای هر تولید کننده متفاوت است ولی اصول کار مانند شست و شو، پوست گیری، میزان رطوبت و…یکسان بوده و اگر تولیدکننده بتواند هزینه های خود را پایین نگه دارد تا در بازار حتی با مزیت قیمتی کمتری نسبت به رقبا جنس خود را به فروش برساند می تواند مشتریان ثابت خود را افزایش دهد.
پیاز خشک صادراتی بهتر است محصولی سفید، یکدست و مرغوب باشد تا خریدار پیاز خشک بتواند به خوبی محصول را به فروش برساند تا دوباره به سمت شما باز گردد در غیر این صورت دیگر از شما خرید نمی کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما